Amaimon Tease Rin


Happy New Year 2015 ^___^

Title : Amaimon Tease Rin

Character from : Ao no Exorcist (anime)

Sketch by : MisakiPureBlood

Awwww.. Amaimon, give Rin his candy back!!! XDD Ahahaha


6 comments:

  1. [img]http://3.bp.blogspot.com/-WP8xtr_EieA/VKlaE97bu4I/AAAAAAAAFow/FW6GApdtfks/s1600/rin.bmp[/img] Ni tengah bosan2 sementara tunggu waktunk tgok bola.Boleh tak saya nk sambnng lukis ni ikut lukisan awak,nak warna pakai paint.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. sorry seharian berehat.. luap nak balas :D boleh je ^__^

      hehe XDD

      pst:/ tengok game sapa lawan sapa? (garu2 kepala...) XDD

      Delete
    2. Dah siap,nak kaler,tak tahu sangat plak psal krtn ni sbnrnya [img]http://1.bp.blogspot.com/-bJ3n49TZ53M/VKmxtvEmtZI/AAAAAAAAFpg/zTXyo8x7dyI/s1600/rin2.JPG[/img] ps:tengok Real lwn Valencia,tak dapat nk pecah rekod,kalah huhu :(

      Delete
    3. Misaki tak reti nak buat pakai laptop TT^TT camna lah Aideal buat TT^TT

      owh XD nih anime: Ao no Exorcist :D try lah tengok best woa XD Misakia da buat pasal entry tu kejap eik.. XD

      ni ha.. http://www.misakipureblood.blogspot.com/2014/12/ao-no-exorcist-2011-anime-review.html

      owh.. Misaki takdak tv bola kat rumah TT^TT so takleh nak tgok bola sepak, volleyball, basketball :'( tataulah bola baling ada tak ahaha XD

      Misaki sokong Liverpool :P bye bye Real :3 tapi dlm Real ada Sergio Ramos hehehe.. (muka dia mcm kazen Misaki) fufufu ke situ pulak.. org tengok bola bukan tgok pemain dia.. ahaha... Good luck next time ahaha..

      Delete
    4. Lukis pakai paint,guna yang line atau curve untuk senang buat lengkungan.Tarik line sikit2 ikut betuk garisan lukisan asal,kalau bentuk line tu tak jadi senang je padam.Kalau awak nak kalerkan,saya boleh send bitmap file kat email,buka pakai paint,boleh main tukar kaler atau edit lukisan ni,saya dah pastikan tak ada garisan putus,jadi senang je kalau nak warnakan

      Ok,nanti saya try tengok anime ni

      Penyokong liverpool ya,Real lawan Liverpool kat group UCL,tahukan sapa menang hihi.Kazen serupa Sergio Ramos,orng takde tersalah panggil ke kazen awak tu Sergio Ramos haha

      Delete
    5. Ok,dah hantar :)

      Haha,slogan liverpool tu best.Oh,saya pn bukan fanatik sngt,mnt real madrid pn macam tu je,sokong memang sokong,tp bila game klh xdelah nk frust sngt,kwn saya minat Barcelona,slalu kitorang gi tgok sesama,kalau kt spain,pnntn Brca ngn Real slalu gaduh hehe.Nth2 orang yg cakap dia tu ramos sbnrny Sergio Ramos hehe

      Delete