You Might Also Like

Comment Now

6 comments

  1. avatar Aideal Fitri says:

    [img]http://3.bp.blogspot.com/-WP8xtr_EieA/VKlaE97bu4I/AAAAAAAAFow/FW6GApdtfks/s1600/rin.bmp[/img] Ni tengah bosan2 sementara tunggu waktunk tgok bola.Boleh tak saya nk sambnng lukis ni ikut lukisan awak,nak warna pakai paint.

    • avatar Misaki PureBlood says:

      Alamak.. sorry seharian berehat.. luap nak balas :D boleh je ^__^

      hehe XDD

      pst:/ tengok game sapa lawan sapa? (garu2 kepala...) XDD

      • avatar Aideal Fitri says:

        Dah siap,nak kaler,tak tahu sangat plak psal krtn ni sbnrnya [img]http://1.bp.blogspot.com/-bJ3n49TZ53M/VKmxtvEmtZI/AAAAAAAAFpg/zTXyo8x7dyI/s1600/rin2.JPG[/img] ps:tengok Real lwn Valencia,tak dapat nk pecah rekod,kalah huhu :(

        • avatar Misaki PureBlood says:

          Misaki tak reti nak buat pakai laptop TT^TT camna lah Aideal buat TT^TT

          owh XD nih anime: Ao no Exorcist :D try lah tengok best woa XD Misakia da buat pasal entry tu kejap eik.. XD

          ni ha.. http://www.misakipureblood.blogspot.com/2014/12/ao-no-exorcist-2011-anime-review.html

          owh.. Misaki takdak tv bola kat rumah TT^TT so takleh nak tgok bola sepak, volleyball, basketball :'( tataulah bola baling ada tak ahaha XD

          Misaki sokong Liverpool :P bye bye Real :3 tapi dlm Real ada Sergio Ramos hehehe.. (muka dia mcm kazen Misaki) fufufu ke situ pulak.. org tengok bola bukan tgok pemain dia.. ahaha... Good luck next time ahaha..

          • avatar Aideal Fitri says:

            Lukis pakai paint,guna yang line atau curve untuk senang buat lengkungan.Tarik line sikit2 ikut betuk garisan lukisan asal,kalau bentuk line tu tak jadi senang je padam.Kalau awak nak kalerkan,saya boleh send bitmap file kat email,buka pakai paint,boleh main tukar kaler atau edit lukisan ni,saya dah pastikan tak ada garisan putus,jadi senang je kalau nak warnakan

            Ok,nanti saya try tengok anime ni

            Penyokong liverpool ya,Real lawan Liverpool kat group UCL,tahukan sapa menang hihi.Kazen serupa Sergio Ramos,orng takde tersalah panggil ke kazen awak tu Sergio Ramos haha

            • avatar Aideal Fitri says:

              Ok,dah hantar :)

              Haha,slogan liverpool tu best.Oh,saya pn bukan fanatik sngt,mnt real madrid pn macam tu je,sokong memang sokong,tp bila game klh xdelah nk frust sngt,kwn saya minat Barcelona,slalu kitorang gi tgok sesama,kalau kt spain,pnntn Brca ngn Real slalu gaduh hehe.Nth2 orang yg cakap dia tu ramos sbnrny Sergio Ramos hehe

              Advertisement

              Nuffnang