Klik gambar untuk join
http://www.bicaramakdara.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Serba sedikit tentang blog ni:
Blog 100 pelukis adalah bertujuan mengumpul lebih 100 pelukis untuk berkongsi karya mereka disini.Sesiapa yang berminat amat dialu-alukan.Pos secara terus oleh pemilik lukisan yang telah menjadi author,saya akan memastikan link ke blog mereka dan biodata mereka diaktifkan secara automatik di setiap lukisan milik mereka.

40 comments:

  1. Singgah sini dari segmen mak dara. hehehe :D

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih juga sebab buat segmen tu.Yup,harap2 dapatle naik sikit trafik blog ni haha.:)Yup,betul tu,dapat kukuhkan ukhwah :)

      Delete
  3. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumusalam..Terima kasih singgah.Yup,saya singgah ke blog anda :)

      Delete
  4. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumusalam,terima kasih :).Yup,semoga perkenalan ini boleh mengeratka ukhwah blogger :)Amin^^

      Delete
  5. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?

    ReplyDelete
  7. salam... singgah sini dari segmen yang sama... dan follow sini. salam kenal ya...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumusalam.Terima kasih singgah.Salam kenal juga :)

      Delete
  8. Dtg dari segmen MD. Sambil naikkan trafik blog & follow sini ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :).Ok,jap lagi saya datang ke blog anda pula :)

      Delete
  9. datang dari segmen Makdara... :)
    jom blogwalking naikkan trafik blog..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :).Nak blogwalking gak ni :D

      Delete
  10. datang jenguk sahabat segmen mak dara dan rapatkan silaturahim http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih,yup mari kita raphatkan silaturahim :)

      Delete
  11. dari segmen yg sama...dah follow sini jugak :D
    http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  12. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal,hehe,terima kasih ,ok :)

      Delete
  13. salam perkenalan..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.
    selamat berblogwalking :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  14. YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    :e

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah YB datang sinilah,haha.Terima kasih :)

      Delete
  15. Salam perkenalan..
    Singgah blog walking disini

    Dah follow juga ya
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  16. singgah dan follow dari segmen Mak Dara :)
    terjah blog ye...ada banyak giveaway menarik utk anda join ^_^

    ReplyDelete
  17. # dah jadi pengikut tegar blog awak ;)
    bella dari segment http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumusalam..Terima kasih ^^Ok,saya singgah :)

      Delete
  19. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete

Taip [img]URL imej[/img] jika ingin masukkan gambar bersama komen

Submit Artwork

Friends