You Might Also Like

Comment Now

3 comments

  1. avatar Junkyo Hikari says:

    =)) dah tahu dah psal ape jadi lagu tuh.. mwahahaha.. bila buat study group je mesti nak menyembang.. ahahahaha.. terus tak jadi study group.. gossip group ade lah.. XDD

    • avatar Aideal Fitri says:

      Yup,selalunya bila dah sedap bercerita,senang je lupa tujuan asal kan^^

      • avatar Junkyo Hikari says:

        betul-betul.. selalu sangat jadi cemtu.. XD

        tuh sebabnya, kitaorg kalau betul-betul nak study group, kitaorg bagi setiap kwn satu tugasan nak explain, so seharian tuh dia kena faham semua benda.. and esok bolehlah study group cepat and faham and lepas tuh naks embang apa pun sembanglah.. hehehe :D

        Advertisement

        Nuffnang