Study Group


3 comments:

  1. =)) dah tahu dah psal ape jadi lagu tuh.. mwahahaha.. bila buat study group je mesti nak menyembang.. ahahahaha.. terus tak jadi study group.. gossip group ade lah.. XDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup,selalunya bila dah sedap bercerita,senang je lupa tujuan asal kan^^

      Delete
    2. betul-betul.. selalu sangat jadi cemtu.. XD

      tuh sebabnya, kitaorg kalau betul-betul nak study group, kitaorg bagi setiap kwn satu tugasan nak explain, so seharian tuh dia kena faham semua benda.. and esok bolehlah study group cepat and faham and lepas tuh naks embang apa pun sembanglah.. hehehe :D

      Delete