Projek Suka2 Aideal:Hantar sketch lukisan 4petak korang

Posted
Hai,saya Aideal Fitri.Ini projek sesuka saya bersama admin100pelukis.Anda boleh hantar lakaran berbentuk komik 4 petak melalui link hantar lukisan pada blog ni,tak kirala dalam bentuk orang lidi atau apa bentuk janji saya boleh faham.Saya akan cuba lukis balik dalam bentuk ms paint,dan sebab saya bukannya seorang kartunis,dan saya melukis sekadar hobi jadi lukisan tu mungkin tak memuaskan di mata anda

Gambar latar belakang boleh dibiarkan kosong,saya akan letak latar yang sesuai atau lakar latar yang diingini sendiri

Tempoh lukisan siap bergantung pada saya,mungkin cepat mungkin lambat

Tema kartun terpulang,komedi,seram,cinta.....

Share on Google+
Super Admin 100pelukis

You Might Also Like

Comment Now

4 comments

  1. avatar Junkyo No Hikari says:

    woa woa cool alah.. weekend nih baru free nak melukis2 neyh hehe :D

    btw I'm gonna try ^__^

      • avatar Aideal Fitri says:

        Teima kasih.....xpe,lukisla bila ada masa,selamat melukis :)

        • avatar Aideal Fitri says:

          Boleh hantar guna link hantar lukisan pada blog ni,nanti admin hantar pada saya :).

          Advertisement

          Nuffnang