Projek Suka2 Aideal:Hantar sketch lukisan 4petak korang

Hai,saya Aideal Fitri.Ini projek sesuka saya bersama admin100pelukis.Anda boleh hantar lakaran berbentuk komik 4 petak melalui link hantar lukisan pada blog ni,tak kirala dalam bentuk orang lidi atau apa bentuk janji saya boleh faham.Saya akan cuba lukis balik dalam bentuk ms paint,dan sebab saya bukannya seorang kartunis,dan saya melukis sekadar hobi jadi lukisan tu mungkin tak memuaskan di mata anda

Gambar latar belakang boleh dibiarkan kosong,saya akan letak latar yang sesuai atau lakar latar yang diingini sendiri

Tempoh lukisan siap bergantung pada saya,mungkin cepat mungkin lambat

Tema kartun terpulang,komedi,seram,cinta.....

4 comments:

  1. woa woa cool alah.. weekend nih baru free nak melukis2 neyh hehe :D

    btw I'm gonna try ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teima kasih.....xpe,lukisla bila ada masa,selamat melukis :)

      Delete
  2. Oh nak hantarkan juga, nak hantar kt mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh hantar guna link hantar lukisan pada blog ni,nanti admin hantar pada saya :).

      Delete