Fan Club 100pelukis

Submit Artwork

18 Apr 2014

Projek Suka2 Aideal:Hantar sketch lukisan 4petak korang

Hai,saya Aideal Fitri.Ini projek sesuka saya bersama admin100pelukis.Anda boleh hantar lakaran berbentuk komik 4 petak melalui link hantar lukisan pada blog ni,tak kirala dalam bentuk orang lidi atau apa bentuk janji saya boleh faham.Saya akan cuba lukis balik dalam bentuk ms paint,dan sebab saya bukannya seorang kartunis,dan saya melukis sekadar hobi jadi lukisan tu mungkin tak memuaskan di mata anda

Gambar latar belakang boleh dibiarkan kosong,saya akan letak latar yang sesuai atau lakar latar yang diingini sendiri

Tempoh lukisan siap bergantung pada saya,mungkin cepat mungkin lambat

Tema kartun terpulang,komedi,seram,cinta.....

4 comments:

  1. woa woa cool alah.. weekend nih baru free nak melukis2 neyh hehe :D

    btw I'm gonna try ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teima kasih.....xpe,lukisla bila ada masa,selamat melukis :)

      Delete
  2. Oh nak hantarkan juga, nak hantar kt mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh hantar guna link hantar lukisan pada blog ni,nanti admin hantar pada saya :).

      Delete

Labels

~Nur Zulaiha~ abg lan Afina Rahmat Aideal Fitri Ain Zulaikha Aj Abdullah Alam Alatan Permainan Aliya Amirah Marliza andy amin anime Announcement areep 88 areosloop art At Tarmizi atm Bangunan Basikal Belajar Melukis Binatang Buah budoxe lee Bunga Burung Chibi Comic with colour damia syafiqa dedicated dilla dontdodat Disney doodle Doraemon DragonBall firdaus husain Gadis Misteri Galeri Aideal grafiti Gundam Hanis Manis. Because She Said So. Hanis Manis. ini entri kedua. yes. Idani Nizam ijoi iqbal IQBAL HAKIM Ira izanil harryano Jerung JT Junkyo Hikari Kaki Conteng Kapal Angkasa kartun Kartun Berdialog Katak Kenderaan Kereta Khairie Rahman Khamsi Abdullah King Of Fighters Komik kozumi_ ro kyle phytrie LAdydyLA lahaddatu Leena Jamal longjohn masa lina microsoft powerpoint Mimi Said mimizuzuhaha misaki pureblood Mohamad Al-Fath Mohd.Aidil Motorsikal muhamad fitri akmal muhammad zaki NadzReen Naruto Naurah Alwani nazha anua Nilza Arjuna nurul amira mohamad nor Nurul Atikah Nurul Huda NURUL NAZIRA Pakaian pdrm pemandangan Perabot Peralatan Perspektif 1 Titik Lenyap Pokok portrait Quotes QZ 92 Rashidah Amin raziwafa che wan Robot Segmen SenangLukis Senjata Serangga seronoknyermelukis.blogspot.com Shafika sketching Sketsa Aideal Sketsa Kartun Aideal Special 2015 Special Drawing Gift Spiderman Spikey Fidz SpongebobSquarepants sundayz syazwan aizad Team 100pelukis Teddy Bear thebudoks Transformers Tun Tejaa typewriter Uncle Jonni wedding girl Zul Fattah Zulaiha Burhan zulkifli mohd noor

Ping