Fan Club 100pelukis

Submit Artwork

19 May 2013

Special Drawing To aLea SaRa pemilik blog born2touchurheart

Special Drawing To aLea SaRa,pemilik blog born2touchurheart

5 comments:

  1. Wei T,tangan ko dah baik ke?boleh lak melukis ni....lukiskan aku motor harley davidson satu hehe ;)

    ReplyDelete
  2. Haha,asal admin yg komen lak ni?Tangan aku dah nak baik dah,tapi ni aku lukis kai tangan kirilah sebab tu guna line agak tebal,senang nak lukis.Banyaklah kau punya harley,g lukis sendiri haha XD

    ReplyDelete
  3. salam aideal fitri..wah terharu sangat2 ni sori lambat singgah sini sebab baru je online malam ni he3....wah nak share ni kat blog he3...serius nice artworks...pinky i likee....that birds hahahaha terbang kat sini patutlah tadi hiilang kejap ^^

    wah segan nak balas kartun ni sebab saya lukis tak pandai ngeeee ^^


    ReplyDelete
  4. slm fitri....trm kasih tau..saya dh letak skuter comel di sidebar.entri khas utk fitri ^^

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/05/dapat-special-drawing-dari-aideal-fitri.html

    ReplyDelete
  5. Salam aLeaSara,saya lagi terharu baca komen ni =).Ak ah,dalam tgh sronok melukis tu,tetiba je burung tu datang haha XD.Wah,nak balas kartun ke?Saya tunggu^^.TQ sebab suka =).Saya dah baca entri tu,terima kasih buat entri khas,saya suka =)

    ReplyDelete

Labels

~Nur Zulaiha~ abg lan Afina Rahmat Aideal Fitri Ain Zulaikha Aj Abdullah Alam Alatan Permainan Aliya Amirah Marliza andy amin anime Announcement areep 88 areosloop art At Tarmizi atm Bangunan Basikal Belajar Melukis Binatang Buah budoxe lee Bunga Burung Chibi Comic with colour damia syafiqa dedicated dilla dontdodat Disney doodle Doraemon DragonBall firdaus husain Gadis Misteri Galeri Aideal grafiti Gundam Hanis Manis. Because She Said So. Hanis Manis. ini entri kedua. yes. Idani Nizam ijoi iqbal IQBAL HAKIM Ira izanil harryano Jerung JT Junkyo Hikari Kaki Conteng Kapal Angkasa kartun Kartun Berdialog Katak Kenderaan Kereta Khairie Rahman Khamsi Abdullah King Of Fighters Komik kozumi_ ro kyle phytrie LAdydyLA lahaddatu Leena Jamal longjohn masa lina microsoft powerpoint Mimi Said mimizuzuhaha misaki pureblood Mohamad Al-Fath Mohd.Aidil Motorsikal muhamad fitri akmal muhammad zaki NadzReen Naruto Naurah Alwani nazha anua Nilza Arjuna nurul amira mohamad nor Nurul Atikah Nurul Huda NURUL NAZIRA Pakaian pdrm pemandangan Perabot Peralatan Perspektif 1 Titik Lenyap Pokok portrait Quotes QZ 92 Rashidah Amin raziwafa che wan Robot Segmen SenangLukis Senjata Serangga seronoknyermelukis.blogspot.com Shafika sketching Sketsa Aideal Sketsa Kartun Aideal Special 2015 Special Drawing Gift Spiderman Spikey Fidz SpongebobSquarepants sundayz syazwan aizad Team 100pelukis Teddy Bear thebudoks Transformers Tun Tejaa typewriter Uncle Jonni wedding girl Zul Fattah Zulaiha Burhan zulkifli mohd noor

Ping