Special Drawing To aLea SaRa pemilik blog born2touchurheart

Special Drawing To aLea SaRa,pemilik blog born2touchurheart

5 comments:

  1. Wei T,tangan ko dah baik ke?boleh lak melukis ni....lukiskan aku motor harley davidson satu hehe ;)

    ReplyDelete
  2. Haha,asal admin yg komen lak ni?Tangan aku dah nak baik dah,tapi ni aku lukis kai tangan kirilah sebab tu guna line agak tebal,senang nak lukis.Banyaklah kau punya harley,g lukis sendiri haha XD

    ReplyDelete
  3. salam aideal fitri..wah terharu sangat2 ni sori lambat singgah sini sebab baru je online malam ni he3....wah nak share ni kat blog he3...serius nice artworks...pinky i likee....that birds hahahaha terbang kat sini patutlah tadi hiilang kejap ^^

    wah segan nak balas kartun ni sebab saya lukis tak pandai ngeeee ^^


    ReplyDelete
  4. slm fitri....trm kasih tau..saya dh letak skuter comel di sidebar.entri khas utk fitri ^^

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/05/dapat-special-drawing-dari-aideal-fitri.html

    ReplyDelete
  5. Salam aLeaSara,saya lagi terharu baca komen ni =).Ak ah,dalam tgh sronok melukis tu,tetiba je burung tu datang haha XD.Wah,nak balas kartun ke?Saya tunggu^^.TQ sebab suka =).Saya dah baca entri tu,terima kasih buat entri khas,saya suka =)

    ReplyDelete