Bersabarlah dahulu wahai kekasihku yang kusayangi lagi kucintai dengan sepenuh jiwa raga bakul. Nanti bila kita dah nikah baru boleh rapat ye. Buat masa ini beginilah cara untuk kita berkomunikasi bila kita keluar berdua barulah selamat. Lagipun kalau rapat-rapat merbahayakan kesihatan ialah mana taknya memula rapat pastu sentuh pastu pegang pastu peluk pastu cium pastu tegang pastu kejang pastu  xxxxx pastu you akan rasa loya dan mual-mual dan kadang-kadang boleh pitam pastu bila kita dah risau mula lah pikir nak gugurkan.. kan ke itu  memudaratkan kesihatan kan..  lagi pulak kalau tak sempat gugurkan dah terberanak..  dah mencari  idea pulak mana nak buang... kan ke itu lebih hina dari binatang, binatang pun tak buang anak tau tak..



Teknik Komunikasi berkesan bagi pasangan  kekasih atau pakwe makwe atau balak awek atau couple yang bukan mahram. 

Moral of the story: Jangan hampiri zina  buang anak





0 comments:

Post a Comment

Taip [img]URL imej[/img] jika ingin masukkan gambar bersama komen

Submit Artwork

Friends